top of page

Aktuelle Workshops

workshop foto.JPG

Forær dig selv et frirum

Opdag kunstterapiens livsforandrende potentiale på vores fem-dages workshop.
Kunstterapi er en sjov og spændende vej til indre ro, livsglæde og personlig udvikling.
Du behøver ingen kreative færdigheder, blot lysten til kreativ fordybelse i et trygt frirum.

Hvad er kunstterapi

Kunstterapi er en psykoterapeutisk metode, hvor fokus er udvikling og frigørelse gennem kreativitet. Med vores tilgang til kunstterapien lægger vi vægt på, at du forbliver eksperten i dit liv. Vi tolker ikke dine kreative udtryk, men støtter dig i at finde din mening og din retning.  Vi sætter rammen for et frirum, hvor du får ro og tid til at fordybe dig i din proces og finde dit eget flow.

 

Hvad kan kunstterapi

Kunstterapi rummer et hav af muligheder. 

Kunstterapi er en sjov og spændende vej til indre ro, livsglæde og er fantastisk til at give ny retning i livet. Du vil opdage og integrere nye aspekter af dig selv og din verden.

Workshoppen er for alle, som ønsker personlig udvikling - uanset om du står i en situation, der kalder på forandring eller om du generelt savner mere glæde og mening i dit liv.

For at få udbytte af kunstterapi, behøver du ikke at have erfaring med kunst og kreativitet - blot du har lyst.

 

Workshoppens indhold

Vores workshop består af smukke omgivelser, sund mad, let fysisk aktivitet, træning af nærvær, inspirerende oplæg, samtaler og tid til kreativ fordybelse. 

Der bliver en længere pause midt på dagen, hvor du kan hvile dig, tage på tur i de smukke omgivelser ved Vesterhavet eller arbejde videre med din kreative proces.

Der er mulighed for at arbejde med forskellige udtryksformer bl.a. tegning / maleri med oliekridt og akryl, collage, ler, ostevoks. Men også med krop, stemme og ord.

Vi stiller materialer til rådighed og du er også velkommen til at medbringe dine egne.

 

Workshoplederne

Vi er to kvinder med solid erfaring indenfor kunst, kreativitet og personlig udvikling. Vi arbejder for at støtte vores medmennesker i at finde den bedste vej gennem deres liv.

 

Doria Breuning har over tyve års erfaring med udvikling og behandling af børn, unge og voksne med forskellige udfordringer. Hun har gennem de sidste ti år haft selvstændig terapeutisk praksis. Hun er også tilknyttet Blå Kors, hvor hun laver behandling af voksne med misbrug og psykiske lidelser samt deres pårørende. Hun er uddannet pædagog, psykoterapeut MPF, mindfulness instruktør, kostvejleder og kunstterapeut og har flere forskellige kreative uddannelser bag sig.

Se mere www.nuetskunst.dk

 

Marianne Sigersted er uddannet kunstner fra Århus Kunstakademi og er selvstændig med virksomheden Rotilatgro.nu. Marianne har mere end ti års erfaring i kognitiv samtaleterapi, behandling og vejledning af familier, børn og unge med forskellige trivsel udfordringer, livskriser og diagnoser. Hun er underviser i mindfulness og yoga gennem mange år. Uddannet sygeplejerske, kognitiv samtaleterapeut, kunstterapeut og yogalærer. 

Se mere  www.rotilatgro.nu

 

Praktisk info.

Prisen for workshop over 5 dage inkl. kost, logi, undervisning og materialer:

5900 kr. ved tilmelding inden 15. marts 2022

6500 kr. ved tilmelding efter 15. marts 2022.

 

Workshoppen starter lørdag d. 9. april 2022 kl. 15.00 og slutter onsdag d. 13. april 2022 kl. 15.00.

Undervisningen foregår på Leymus, Houstrupvej 30, 6830 Nr Nebel.

Deltagerne indkvarteres på Bed & Breakfast få min. gang fra Leymus.

Kommer du med offentlig transport, er det muligt at blive afhentet i Nr. Nebel.

Naturen omkring Leymus inviterer til gå-/cykelture i skov og ved strand. Cykler kan lejes på stedet.

Tilmelding

For tilmelding sender du en sms til 3095 1218, hvor du skriver “Workshop ved Vesterhavet”. Herefter ringer vi dig op til en kort snak, hvor vi spørger ind til dig, dine forventninger og du kan høre mere om workshoppen. På den måde sikrer vi, at workshoppen er den rette for dig.

Når vi efterfølgende har modtaget din betaling for workshoppen via Mobilepay: 30951218, har du sikret dig en plads. Din tilmelding er bindende og refunderes ikke.

Hvis vi aflyser workshoppen, får du det fulde beløb retur. Vi gennemfører workshoppen, hvis det er muligt under hensyn til evt. gældende Covid-19 restriktioner. Workshoppen afholdes ved 6 – 8 tilmeldinger.

Workshop ved Vesterhavet
9.- 13- april 2022

bottom of page