top of page

Acerca de

foto 2.jpg

Udtalelser

Jeg har gået hos Doria gennem ca. seks måneder. Jeg kom fordi jeg var trist og nedtrykt efter at have brudt med min kæreste. Jeg har fået det meget bedre nu og det bedste er at Doria er god til at lytte og hun er god til at spørge ind så jeg bedre forstår mig selv. Jeg føler at jeg er helet og er klar til at komme videre. Jeg er også glad for at jeg nu tror mere på mig selv og ved at jeg er værd at elske. TAK!
 

Sarah Nørgaard, studerende

 

Jeg føler mig enormt velsignet at have mødt Doria lige på det tidspunkt hvor jeg havde bygget så tæt en mur omkring mit hjerte, at jeg var blevet overbevist om at jeg aldrig ville kunne føle noget som helst igen. Men med sin uendelige tålmodighed, kærlighed, støtte og rummelighed, hjælp Doria mig med at få sænket paraderne og så småt begynde at vise mit sande jeg overfor et andet menneske. Takket Doria og hendes intuitive måde at nå ind til mennesket på, har jeg nu indset at jeg er værdifuld, og at min sensitivitet og sårbarhed er en styrke. Mit selvværd har vokset sig større, og jeg nærer ikke længere frygt for at mærke mine følelser. Takket denne kvinde, har jeg lært at elske mig selv for den jeg er.
 

Sóley S. Árnadóttir
Clairvoyant og medie

 

 

Doria Breuning has been my therapist the past 3 months. I came feeling very depressed. She helped me understand that I was not suffering from depression. I was sad and grieving the death of a close relative some months before. Coming to Doria’s office every two weeks has helped me tremendously. Now I know my own emotions and I realize I have been surviving life rather than living it.  Not only is she a great therapist she is also a warm and caring person with a great sense of humor.

 

Craig Barney

Attorney

 

Min mand og jeg har netop afsluttet et parterapi forløb hos Doria. Jeg er er glad for, at vi begyndte i terapi. Det skulle vi have gjort for længst! Vi har lært at kommunikere bedre med hinanden. Vi er heldigvis enige om, at vi kommer igen, hvis vi får brug for det. Jeg anbefaler andre at kontakte Doria. Der er ingen grund til at acceptere et dårligt parfold. Det behøver ikke være sådan. Det ved jeg / vi nu.

TAK for hjælpen fra Steen og Lise.

 

 

Min ven har været hos Doria. Ellers var jeg nok ikke kommet. Jeg har kæmpet med angst i mange år. Ville ikke have hjælp. Jeg er glad for jeg er mere normal end jeg troede. Jeg forstår nu min angst. Jeg ved også hvad jeg skal gøre hvis den kommer, men det er ikke tit mere. Jeg er glad for at jeg fik hjælp.

Kasper, elektriker

 

Jeg har lært så meget om livet ved at komme hos Doria. Hun er god til at lytte og hun siger nogle gode ting, som jeg kan bruge. Lysten til at leve livet er kommet tilbage. Jeg kan mærke mine følelser og min krop. Og Jeg ved, hvad jeg vil nu. Jeg skal ud og leve livet.

 

Anne M. 

Designer og kunstner

bottom of page