top of page

Doria Breuning

Psykoterapeut MPF, Kunstterapeut og Mindfulness instruktør

Portræt hjemmeside gylden (2).jpg
De bedste hilsner fra

Doria Breuning

Mit navn er Doria Breuning og jeg er indehaver af Nuets Kunst. Jeg ser mig selv, som en professionel livsvejleder, der støtter andre mennesker i at opnå mere livsglæde. Derfor har hele mit arbejdsliv stort set handlet om at hjælpe børn, unge og voksne til en bedre tilværelse - og det gør det heldigvis stadig. 

Jeg har en pædagogisk baggrund, og har efterfølgende taget en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse på henholdsvis GIS-international og KGI. Derudover er jeg uddannet kunstterapeut på UCL og mindfulness instruktør og exam. kostvejleder fra At-works.  Indenfor kunst og kreativitet har jeg i alt  4,5 års uddannelse primært i billedkunst, dans og drama.

 

Gennem mine uddannelser og i mit arbejdsliv har jeg løbende modtaget supervision af bl.a. Hanne Hostrup, Bent Falk og Susan Hart.  Jeg har haft selvstændig praksis i ti år og har de sidste 6 år været tilknyttet Blå Kors Behandlingscenter som psykoterapeut. Her er jeg så fantastisk privilegeret at arbejde tæt sammen med dygtige psykoterapeuter og psykologer, der inspirerer mig og er med til at holde mig skarp.

Siden jeg var midt i tyverne har jeg været optaget af åndelig udvikling bl.a. gennem meditation, energiarbejde  og yoga.

Oprindeligt er jeg er jyde, men har nydt at være københavner de sidste 25 år. Jeg har været gift i 15 år, er i dag fraskilt og bor sammen med mine to teenagere på Østerbro i København.

 

bottom of page